П`ятниця, 26.04.2024, 02:47
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2016 » Квітень » 07

Стало доброю традицією щовесни проводити  акцію «За чисте довкілля». 06.04.2016 року в рамках даної акції та з метою поліпшення стану навколишнього природного середовища працівниками відділу освіти Лебединської районної державної адміністрації була приведена у належний санітарний стан ділянка траси Лебедин – Штепівка довжиною 4 кілометри, а саме:   розчищено прилеглі території  траси, зібрано сміття, наведено порядок у лісосмузі. Звичайно, роботи з благоустрою дуже багато, за один день її не зробити,  то  заходи по забезпеченню благоустрою, чистоти і порядку триватимуть і надалі. Адже чисте довкілля – це наше здоров’я, це краса нашого краю.

Переглядів: 506 | Додав: osvita | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

Канікули – це час для розваг, цікавих зустрічей та нових вражень.  Зробити відпочинок учнівської молоді змістовним допомагають педагоги позашкільних закладів. У районному Будинку дитячої та юнацької творчості пройшла товариська зустріч гри «Брейн ринг» команд міста та району. За ігровими столами змагалися чотири команди: «Прометей» (Межиріцька ЗОШ І-ІІІст.), «Салют» (Ворожбянський НВК), «Ми тут випадково» (Лебединська спеціалізована школа №7), «Хаос – 3» (Лебединська ЗОШ І-ІІІст. № 3). У відбірковому турі впевнено вирвалась вперед команда «Прометей» (10 балів), однакову кількість балів набрали команди (6 б.) «Салют» і «Хаос – 3». У другому турі вибула команда « ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: osvita | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

Колектив районного Будинку дитячої та юнацької творчості постійно співпрацює з місцевим благодійним фондом «Волонтери Лебединщини». Ось і сьогодні жінки мішками, вручну, переробляють овочі: чистять, шаткують, труть, нарізають, перемелюють… Все це заради того, щоб наші солдати бодай на хвилинку згадали дім та відчули материнську турботу.
Переглядів: 364 | Додав: osvita | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

Творчість – це світ навколо нас, це краса, що оточує людину з перших хвилин її земного буття,  хвилює і бентежить  людську душу, намагається запалити бажанням до творення чогось нового,  бо прекрасне завжди народжується в праці. А заняття  в гуртках декоративно-ужиткового мистецтва Будинку дитячої та юнацької  творчості – це праця серця, дитячої душі, невичерпної фантазії і звісно працьовитих вправних рук. Учасники «Школи креативних мистецтв» відвідали  підсумкове заняття навчальної сесії в цьому навчальному році. Темою заняття був сувенір - лялька Нюша. Дитячі обличчя світилися радістю від вправності рук, креативної фантазії, кінцевого результату роботи. По закінченню навчального року  учасникам усіх навчальних сесій б ... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: osvita | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

У Лебединському районному Будинку дитячої та юнацької творчості відбулися п’яті фінальні ігри відкритого районного чемпіонату гри «Брейн ринг». За право володіти перехідним кубком «Мудра сова» змагалися  команди вищої ліги: «Веселі бобри» (Московськобобрицький НВК), «Кліо» (Гринцівський НВК), «Веселі та кмітливі» (Катеринівський НВК), «Фортуна» (Маловисторопський НВК).Гра проходила у три тури. Після першого туру вибула команда «Веселі бобри». У другому турі за право стати фіналістами змагались між собою команди «Кліо» та  «Веселі та кмітливі», бо отримали однакову кількість балів і все вирішив лише додатковий раунд. І у фінал вийшли, як і в минулому році, дві н ... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: osvita | Дата: 07.04.2016 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz