Четвер, 28.03.2024, 23:41
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2012 » Жовтень » 2 » Благодійна виставка – ярмарок «Природа – джерело здоров’я, краси і багатства»
10:08
Благодійна виставка – ярмарок «Природа – джерело здоров’я, краси і багатства»

Для кожної людини, яка щиро любить рідну землю, її природа – найчарівніша у світі. Високі тополі та розлогі дуби, пшеничні та соняшникові поля, тихі плеса річок та бездонна синь зачарованих небес - це наша Україна!  Наші предки добре знали таємниці землі, по – доброму ставилися до неї, як до матері, з турботою і повагою. Тоді і земля віддячувала їм багатими врожаями. А восени їхали люди на ярмарок продавали те, що самі зростили та доглянули.

Звичай проводити ярмарок восени дійшов з глибини віків і до наших часів. Вже стало традицією  проведення наприкінці вересня  районної благодійної  виставки – ярмарки «Природа – джерело здоров’я, краси і багатства» за участю учнівських колективів  навчально-виховних закладів  району та вихованців еколого-натуралістичних гуртків районного Будинку дитячої та юнацької творчості. Саме вона зібрала представників 19 шкіл 27 вересня 2012 року на центральній площі м.Лебедина.

 Учасники ярмарку гостинно запрошували відвідувачів купити саме їх товар й бажали наснаги та добробуту. Продукція, яку юннати привезли на продаж, була представлена за такими напрямками: «Наша земля – наше багатство», «Природа цінить твої таланти», «Народна аптека». Асортимент був різноманітним та багатим, що дало можливість покупцям  оцінити естетичність оформлення торгового місця кожного учнівського колективу.

Враховуючи асортимент, оформлення та  вміння колективів рекламувати свій товар, було вирішено нагородити грамотами відділу освіти Лебединської районної державної адміністрації : Пристайлівський НВК в номінації «Краще оформлення експозиції» та «Краща реклама продукції»,  Курганській НВК в номінації «Кращий асортимент продукції».

Враховуючи той факт, що виставка – ярмарка є благодійним заходом, а кошти виручені  від продажу сільськогосподарської продукції будуть використані на допомогу дітям – сиротам, журі було прийнято рішення оголосити подяку колективу Ворожбянського НВК за найбільшу суму зібраних коштів.

Тож, бережіть природу рідного краю, цінуйте та примножуйте її багатства, а вона віддячить вам чистим повітрям та багатими врожаями!

 

                     В.о. завідуючої еколого – натуралістичного відділу РБДЮТ

Ірина Грицаєнко
 

Переглядів: 584 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz