Субота, 20.04.2024, 13:00
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2015 » Грудень » 3 » ФЕСТИВАЛЬ ДІТЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ “ПОВІР У СЕБЕ”
17:48
ФЕСТИВАЛЬ ДІТЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ “ПОВІР У СЕБЕ”
2 грудня 2015 року маленький ангел віри, надії, любові, добра привітав дітей з обмеженими можливостями, які зібралися в районному Будинку культури щоб відсвяткувати традиційний міськрайонний фестиваль“Повір у себе”.
  А далі, свою творчість та досягнення демонстрували глядачям учні із Штепівської та Лебединської спеціальних  загальноосвітніх шкіл – інтернатів, та учні загальноосвітніх районних та міських шкіл а саме: Маринка Омеляненко, (учениця Ворожбянського НВК), Грузіна Євгенія,(учениця Рябушківського НВК), Мяус Анна, (учениця Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6),Пісковий Максим, (учень Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 4)та студент педагогічного училища ім. А.С. Макаренка Максим Капран.
  Теплі слова і подарунки діти отримали від голови Лебединської районної державної адміністрації Віктора Васильовича Химича, голови Лебединської районної ради Василя Григоровича Калити відміського голови Олександра Миколайовича Бакликова. А також, від депутатівобласної радиГалаєваМагамедаДжамаловича та Валерія Григоровича Чалого, від волонтерів Лебединськогопедагогічного училища, Лебединського відділу поліції, головного управління національної поліції в Сумській області, любительського об’єднання «Берегиня», відділу культури та туризму Лебединської РДА, Лебединської міської ради, управління служби безпеки України в Сумській області.
   Безліч подарунків отримали діти від постійних спонсорів фестивалю підприємств та приватних підприємців: Олександра Андреєва «Лебединські ковбаси», Юрія Дубровіна «Маковичок», Вадима Режинкова, Олександра Марченка «Лебединський хлібзавод», а також інформаційних спонсорів газети «Життя Лебединщини» та радіо.
Цього дня навіть функціональні обмеження не змогли стати на заваді обдарованим дітям: танцювальні композиції, пісенні номери, літературне читання віршів тішили глядачів  майстерністю виконання. На фестивалірозгорталосянезвичнедійство. Тут діти та молодь з функціональнимиобмеженнямисміялися і плакали пальцями, співалисерцем і танцювалидушею. Всі учасники фестивалю отрималипочесні дипломи.
  Кожна людина живе сподіваннями на краще. Надія на щасливе майбутнє є тієютворчою силою, яка допомагаєжити й творити. І які б труднощі не випали на її долю, вона  зможедолати їх тількитоді, коли матиме віру в себе.Відкрившисерця один одному,  ми разом творимо інший світ – світ любові, де незмінним завжди залишається надія, віра та любов!
Переглядів: 398 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz