П`ятниця, 29.03.2024, 12:12
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2015 » Листопад » 2 » КОЗАЧАТА БИШКІНСЬКОГО НВК – ГІДНА ЗМІНА!
12:16
КОЗАЧАТА БИШКІНСЬКОГО НВК – ГІДНА ЗМІНА!
Сьогодні Україна переживає новий етап свого розвитку, відбуваються серйозні реформи в усіх галузях. Трагічні сторінки нашої історї протягом останніх двох років змусили український народ згадати хто ми є, чиї ми нащадки. Почала прокидатися національна свідомість, з”явились патріотичні настрої, особливо серед молоді.
Славетні козацькі часи і досі хвилюють наші серця, а усвідомлення того, що ми нащадки козацького роду, спонукає до кардинальних змін у системі виховної роботи закладу. Сьогодні на першому плані - відродження української козацької нації, прогресивних українських звичаїв і традицій, забезпечення морального, духовного та фізичного самовдосконалення вільної особистості, формування національної свідомості, гідності, активної громадянської позиції, любові до Батьківщини, поваги до старших і турботи про молодших; патріотичне виховання нового покоління в дусі українського козацького лицарства.
До Дня українського козацтва, Дня захисника України, 15 жовтня в закладі відбулася військово-патріотична гра “Джура”. Діти були поділені на рої, готували домашнє завдання, проходили складні випробування у вигляді порогів, які колись долали й справжні козаки. На завершення змагань усі ласували козацьким кулішем. 28 жовтня до закладу завітали отаман Ворожбянського козацького полку, генерал-осавул Бойко Сергій Іванович разом із козацькою військовою старшиною: Величко Юрієм Васильовичем, Забугою Віктором Михайловичем та Зайцем Григорієм Федоровичем. В урочистій, святковій, дружній атмосфері відбулася посвята учнів у козачата.
Отож, вихованці Бишкінського НВК пройшли обряд посвяти в козачата юнацького об'єднаного полку козацьких організацій “Слобожанщина”. Тепер підростаюче покоління повинне довести, що воно – наша гідна зміна!
Переглядів: 423 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz