П`ятниця, 19.04.2024, 19:05
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Березень » 5 » Мій імідж – моє здоров’я
15:10
Мій імідж – моє здоров’я
   Гармонія духу і тіла, чудове здоров’я, надзвичайна сила завжди захоплювали людей. У всі часи прагнули до цього, водночас запитуючи себе, чи можна зберегти, примножити і навіть повернути здоров’я — неоціненний подарунок в житті. Це питання завжди було актуальним для людини, бо міцне здоров’я    відкриває можливості для  всіх звершень і досягнень.
   26 лютого 2013 року 14 команд із навчально-виховних закладів  Лебединського району зустрілися на  районному  етапі  Всеукраїнського фестивалю – конкурсу «Молодь обирає здоров’я», щоб обговорити    проблеми  збереження здоров’я.   
   Програмою проведення фестивалю-конкурсу було  передбачено:
   - конкурс літературно-музичної  композиції ;
   - конкурс плакатів;
   - конкурс фотографій.
   Здоровий  спосіб життя. Багато хто розуміє під цим поняттям просто відмову від шкідливих звичок і заняття спортом. Насправді, здоровий спосіб життя – це набагато глибше поняття, це стиль життя і мислення.  Саме це в своїх виступах і демонстрували  команди  в конкурсі літературно-музичних композицій. Доповнювала  та наповнювала  змістом  все, що відбувалося на сцені, і відео презентація кожної команди. 
   Журі переглянуло виступи команд, представлені фотографії та плакати. За підсумком журі в конкурсі літературно-музичної  композиції  І  місце посіла команда  «Шанс» Будильської  ЗОШ І-ІІІ ст.,    ІІ місце - команда «Чемпіон» Штепівського НВК , ІІІ  місце  –   команда «Серцебиття» Бишкінського НВК.  
   У  конкурсі тематичних плакатів   взяло участь 14 робіт. І місце отримала Шумило Юлія, Михайлівська ЗОШ І-ІІІ ст..,    ІІ місце –Замбровська Лілія, Рябушківський НВК, ІІІ місце –  Войтенко Марина, Штепівський НВК.
   На   конкурс фотографій та художніх робіт було представлено 14 робіт. І місце за підготовлену фотороботу отримала Жданович Дарина,  Василівська ЗОШ І-ІІІ ст.., ІІ місце посіла Матвієнко Світлана, Рябушківський НВК, а ІІІ місце - в учня Боровеньківського НВК Андрущенка Андрія.
                                                                      Ірина Павленко, методист РБДЮТ
Переглядів: 658 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz