Четвер, 28.03.2024, 15:56
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2016 » Червень » 3 » МИРНА КРАЇНА – ЩАСЛИВА ДИТИНА
08:12
МИРНА КРАЇНА – ЩАСЛИВА ДИТИНА
1 червня в районному будинку культури неперевершені майстри мистецтва танцю, пісні та народних ремесел районного Будинку дитячої та юнацької творчості  представили глядачам свій творчий звіт, присвячений Міжнародному дню захисту дітей «Мирна країна – щаслива дитина».
Присутні на заході почесні гості –Віктор Васильович Химич – голова Лебединської районної державної адміністрації та Василь Григорович Калита – голова Лебединської районної ради привітали малечу зі святом та нагородили грамотами кращих працівників РБДЮТ. Завідувач сектору молоді та спорту Лебединської РДА Артем Сергійович Харченко теж привітав учасників творчого звіту та нагородив переможців районного конкурсу малюнків «Моє щасливе дитинство».
А потім всі присутні разом з маленькою королевою відправилися у тривале кругосвітнє плавання по Мирній Землі та по її безмежним океанам! І робили зупинки на чарівних островах: «Справжніх талантів», «Майстрів народних ремесел», «Юних винахідників», «Мирної країни – України». І на кожній зупинці випускники районного Будинку творчості отримували свідоцтва про закінчення позашкільної освіти. 
З неповторними постановками та високою виконавською майстерністю окрасою заходу стали постановки хореографічного колективу «Шарм» (керівник Юлія Трикоз). Радували гостей свята своїм чудовим співом вокальний колектив «Логос» (керівник Сергій Шульов), вокальний колектив «Співодари» (керівник Олена Токар), дует сестер Солошенків, дует у складі Яни Сіробаби та Марини Маняк, а також юні співаки Максим Олійник, Анна Березова, Губська Маріанна Анна Мірошніченкота Влада Дєгтярь.
   Глядачі та гості отримали масу позитивних вражень та неперевершених емоцій. А учасники творчого звіту отримали натомість шквал нестихаючих аплодисментів від глядачів та смачненьке морозиво від керівництва району. 
Переглядів: 418 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz