Четвер, 25.04.2024, 01:16
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Травень » 8 » Місіс РМО-2013
11:04
Місіс РМО-2013

Кожен учитель залишається значимим для своїх учнів, лише коли сам перебуває у постійному пошуку істини. Ця теза давно відома. Тож учителям світової літератури та російської мови не лишалося нічого іншого, як засвідчити свій професіоналізм наприкінці напруженого 2012-2013 навчального року.
  Зібралися у затишному й привітному Бишкінському НВК, де за чашкою козацького чаю із присмаком терпкуватої шовковиці відчули подих довгоочікуваного літа під супровід козацьких оповідок від директора Забуги Валентини Іванівни (до речі, очільник цього закладу вже вдруге за два роки гостинно запрошує російських словесників до стін свого НВК, за що їй окремі слова вдячності).

  А заразом дізналися про незвичний та неочікуваний для себе захід, яким щедро "почастувала" колег Мартиненко Наталія Анатоліївна. Вона - людина допитлива, енергійна й неординарна. Тому й іншим запропонувала нетривіальне проводження часу - запросила взяти участь у конкурсі "Місіс РМО - 2013", конкурсі жіночності, інтелекту, творчості.
  Змагалися в кілька етапів, виборюючи, окрім корони переможниці та звань віце-місіс, титули "Місіс елегантність" та "Місіс ерудиція". До п'ятірки лідерів увірвалися Рудик Наталія Миколаївна (Павленківський НВК), Бятова Галина Дмитрівна (Гринцівський НВК), Нємцева Ірина Іванівна (Михайлівська ЗОШ) та Коваленко Тетяна Леонідівна (Маловисторопський НВК). А корону "Місіс РМО - 2013" отримала почесна гостя зібрання - фіналіст ІІ етапу конкурсу "Учитель року - 2013" у номінації "Російська мова", учитель Роменської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 Кулєцкіх Оксана Миколаївна.

  Вона ж поділилася з учителями Лебединщини своїм досвідом та творчими напрацюваннями щодо викладання російської мови на основі власних казок і поезій, разом із іншими переглянула результати напрацювань творчої групи вчителів світової літератури з теми "Російський реалізм".

 Натомість отримала ще одне враження від підсумкової
презентації діяльності районного методоб'єднання вчителів світової літератури та російської мови, запропоноване до уваги присутніх керівником МО, провідним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Лебединської райдержадміністрації Безверхою Оленою Сергіївною.

  Утомлені, але окрилені, сповнені бажання до творчої праці, поверталися словесники до власних навчальних закладів. Вони везли з собою не просто враження, а натхнення. А досвід педагогів Лебединщини в організації роботи методоб'єднання повезла до Ромен Оксана Миколаївна Кулєцкіх. Вона від щирого серця побажала колегам подальших ідей і нових звершень, а також запросила вгості до своєї школи влітку після завершення навчального року.
  Що ж, до нових зустрічей!


Переглядів: 629 | Додав: osvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz