П`ятниця, 19.04.2024, 22:13
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Січень » 14 » Науково-практична конференція педагогічних працівників
14:05
Науково-практична конференція педагогічних працівників
     11 січня 2013 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації відбулася науково-практична конференція педагогічних працівників «Науково-методичне забезпечення навчально-виховного процесу в навчальних закладах району в умовах реформування освіти», участь у якій взяли 120 педагогів району.
     Вітальним словом відкрила конференцію начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Дудченко Л.П. У своєму виступі «Система роботи установ освіти Лебединського району над єдиною науково-методичною проблемою «Науково-методичне забезпечення навчально-виховного процесу в навчальних закладах району в умовах реформування освіти» завідуюча  районного методичного кабінету Сагайдачна Н.М. підвела підсумки роботи в даному напрямку.
    Директори опорних шкіл презентували роботу в освітніх округах, а керівники та заступники директорів  з навчально-виховної роботи висвітлили  напрацювання по вирішенню шкільних науково-методичних проблем. Науково обґрунтованими, лаконічними та розкриваючими усі напрямки роботи над методичними темами були презентації Межиріцької, Михайлівської ЗОШ, Будильського, Ворожбянського, М.Бобрицького, Павленківського, Пристайлівського НВК.
    Цікавими та змістовними були виступи спеціаліста відділу освіти Безверхої О.С. «Роль районного методичного об’єднання у становленні, формуванні та постійному фаховому зростанні вчителя світової літератури та російської мови» та методиста районного методичного кабінету Сіробаби Л.А. «Про підсумки роботи над єдиною науково-методичною проблемою вчителів початкової ланки освітніх закладів району».
    У підведенні підсумків роботи науково-практичної конференції  завідуюча районного методичного кабінету Сагайдачна Н.М.  оголосила нову районну науково-методичну проблему на 2013-2017 роки «Забезпечення якісної освіти шляхом формування інноваційної культури педагога як важливого чинника в реалізації державних освітніх стандартів, творчому та інтелектуальному розвитку учнів» та накреслила пріоритетні напрямки роботи щодо її реалізації, а також наголосила директорам установ освіти на визначенні шкільних та окружних науково-методичних тем та підготовці перспективних та річних планів роботи їх вирішенню.
Переглядів: 579 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz