Вівторок, 16.04.2024, 23:01
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2017 » Березень » 27 » НОВЕ ПОКОЛІННЯ ЧЕРНІГІВ ФЕСТ! ЦЕ ТВІЙ ШАНС YOU WILL BE THE BEST!!!
14:32
НОВЕ ПОКОЛІННЯ ЧЕРНІГІВ ФЕСТ! ЦЕ ТВІЙ ШАНС YOU WILL BE THE BEST!!!

Головна сцена міста Чернігів - Чернігівський академічний музично-драматичний театр 26 березня 2017 року зустрічав учасників Всеукраїнського фестивалю «НОВЕ ПОКОЛІННЯ» ДЕНС ФЕСТ! В ньому взяло участь понад 300 номерів від 90 колективів з різних областей країни: Київської, Запорізької, Харківської, Дніпропетровської, Львівської, Рівненської, Сумської, Полтавської, Житомирської, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Чернігівської та колективи з Республіки Білорусь!
Хореографічний колектив «Шарм» районного Будинку дитячої та юнацької творчості Лебединської районної ради Сумської області, керівник Юлія Трикоз презентував свої найкращі хореографічні композиції в різних вікових категоріях та номінаціях.
Тож, маємо такі результати: молодша група колективу отримала титул золотого призера та посіла почесне ІІІ місце з хореографічною композицією «Веселі ноти», середня група колективу стала срібним призером та посіла почесне ІІ місце з хореографічною композицією «Мир над Україною», а старша група колективу виборола найвищу премію фестивалю золотого призера І місце з хореографічною композицією «В стилі бродею», крім того була нагороджена спеціальною премією за створення яскравого сценічного образу, за оригінальність теми хореографічної постановки та була визнана «Кращим номером фестивалю».
Неперевершені емоції та враження переповнювали кожного з нас, як учасників так і керівників колективу! Бурхливі овації глядачів – ось що головне юним танцівникам! А нам керівникам залишається тільки одне, від усього серця подякувати шановним батькам наших вихованців, як за моральну так і матеріальну підтримку, які дають нам шанс бути учасниками наймасштабніший фестивалів, які проходять в Україні. Шана вам, дорогі і безмежна вдячність за ваших творчих, креативних і талановитих дітей, адже вони в котре засвідчили, що є одними з найкращих танцівників в Сумській області!
Так тримати «Шарм»!!!

Переглядів: 526 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz