П`ятниця, 19.04.2024, 04:14
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Січень » 9 » Новорічна казка
15:32
Новорічна казка

Новий рік та Різдво Христове – це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята, спільної радості, веселощів, добра і надії.

Щороку у передноворічні дні Лебединський районний Будинок дитячої та юнацької творчості запалює вогні Новорічної ялинки, створюючи особливе свято для дітей. «Новий рік в Інтернет – кафе», таку мала назву цьогорічна шоу - програма, яка зібрала у новорічний хоровод понад 450 учнів загальноосвітніх навчальних закладів Лебединського району.  Цікаві конкурси, веселі хороводи та незабутні казкові герої подарували дітям казкові враження, а Дід Мороз з Снігуркою пригостили їх солодкими призами та подарунками. Не залишилися без уваги і вихованці Штепівської школи інтернату. Для дітей-сиріт, дітей з особливими потребами, Новорічна казка стала символічною зірочкою, яка запалила у їхніх душах віру у людську доброту, вселила впевненість у те, що про них пам’ятають, піклуються, дарують їм свято.

 

А також, традиційно, Новорічну казку дітям району в приміщенні Будинку Культури подарували голова Лебединської районної державної адміністрації Василь Григорович Калита і голова районної ради Олексій Петрович Гордіяш. «Вітаючи дітей з новорічними святами, ми допомагаємо їм усвідомити, що Новорічна казка дарує надію на здійснення найзаповітнішої мрії, а знання – упевненість у тому, що ця мрія стане реальністю. Без навчання не розвиватиметься жоден талант, а щоб досягти високих результатів у науці, в мистецтві, у спорті чи господарюванні — необхідно величезне терпіння, наполегливість та знання. Переконані, що знання наших учнів стануть запорукою визначних успіхів у подальшому нашому житті» зазначили вони у своєму виступі.

У ці святкові дні, дитячі очі сяяли вогниками, а їхні обличчя посмішками. За для цього дивовижного, щирого погляду, дорослі здатні на диво, здатні створити казку. 

Переглядів: 556 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz