Четвер, 28.03.2024, 15:28
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Липень » 10 » Оздоровлення в профільному таборі «Сонечко» РБДЮТ
10:12
Оздоровлення в профільному таборі «Сонечко» РБДЮТ
  Із 01 червня по 11 липня 2013 року  у Бишкінському НВК, Михайлівській та Межиріцькій ЗОШ І-ІІІ ст. у І зміну та у Червленівському, Пристайлівському, Ворожбянському,  Будильському, Рябушківському НВК працював профільний табір «Сонечко» районного Будинку дитячої та юнацької творчості
  Метою його роботи є створення умов для творчого розвитку гуртківців,  оздоровлення і відпочинок у літній період, робота з обдарованими дітьми. 
  Для того, щоб дітям цікаво відпочивалося, щоб вони набиралися сил та здоров’я,  робота загонів  профільного табору  відбувалася за такими напрямами:
- декоративно-прикладним,
- художньо-естетичним, 
- краєзнавчим,  
- еколого-натуралістичним.
      Для зручності  вивчення та створення сприятливих умов для систематичного і безперервного засвоєння   знань та умінь у різних гуртках протягом ІІІ оздоровчого семестру  працювала добре налагоджена система гурткової роботи. Навчально-виховний процес здійснювався відповідно до індивідуальних можливостей, інтересів, здібностей вихованців з використанням різних організаційних форм роботи: заняття, вікторини, концерти, змагання, навчально-тренувальні заняття, практичні роботи на навчально-дослідних земельних ділянках, тренінги. 
   Використовуючи різноманітні організаційні форми, методи та методичні прийоми  педагоги залучали школярів до  художньої творчості, туристсько-краєзнавчої роботи, спорту,  дослідницької діяльності відповідно до їх бажань, інтересів і потенційних можливостей.    
   Керівниками гуртків районного Будинку дитячої та юнацької творчості були розроблені короткострокові програми для роботи в загонах за різними  напрямками, які не потребують особливої матеріальної бази, але будуть корисними у задоволенні інтересів дітей. Профіль гуртків відповідав  напрямку  роботи загонів на базах різних шкіл району.    
  Традиційним для роботи є діяльність пересувного  мобільного  театру ляльок «Пілігрім».  
    Тож оздоровлення в  профільному  таборі  «Сонечко»  РБДЮТ – це змістовний відпочинок, дослідницька діяльність, екскурсійні поїздки, чудове та емоційно-насичене дозвілля.

Переглядів: 461 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz