Субота, 20.04.2024, 19:03
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2014 » Червень » 16 » ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ В МЕЖАХ МИХАЙЛІВСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ОКРУГУ
11:05
ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ В МЕЖАХ МИХАЙЛІВСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ОКРУГУ

Сучасна освіта  ставить високі вимоги до професійного зростання вчителя, тому для вирішення педагогічних завдань важливу роль у сільській школі відіграє організація системної науково-методичної роботи.

Нещодавно в межах Михайлівського освітнього округу на базі Межиріцької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання круглого столу щодо підготовки та проведення державної підсумкової атестації у початковій, основній та старшій школі за участі заступників директорів з навчально-виховної роботи, голів циклових методичних об’єднань шкіл – суб’єктів.

       Заступник директора з навчально-виховної роботи  Межиріцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Людмила Брюшенко особливу увагу присутніх звернула на опрацювання листа Міністерства освіти і науки України, наказів управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації, відділу освіти, молоді та спорту Лебединської райдержадміністрації щодо закінчення навчального року, акцентувала увагу на тому,  що науково-методична робота з учителями по підготовці та проведенню державної підсумкової атестації повинна сприяти отриманню позитивного результату та співпраці учнівського,  педагогічного та батьківського колективів.

Голова методичного об’єднання учителів гуманітарного циклу Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ірина Нємцева висвітлила  особливості проведення державної підсумкової атестації з предметів гуманітарного циклу в основній та старшій школі. Голова методичного об’єднання учителів початкових класів Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тетяна Балаба поділилась з присутніми досвідом роботи щодо проведення підсумкових контрольних робіт в початковій школі.

Учасники круглого столу підвели підсумки роботи в окрузі за навчальний рік та  накреслили плани у подальшій співпраці, а саме: здійснення консультування вчителів щодо використання педагогічних інновацій, нових форм організації навчально-виховного процесу, впровадження досягнень психолого-педагогічної науки; пошук, аналіз і впровадження передового педагогічного досвіду, впровадження сучасних методик навчання і виховання; забезпечення інформаційної підтримки педагогів.

На даний час учні 4 класу успішно склали державну підсумкову атестацію та оздоровлюються у пришкільних оздоровчих таборах шкіл- суб’єктів, проводять спільні виховні заходи, конкурси, ігри, розваги. Також завершилася державна підсумкова атестація в 11 класах, триває у  9 класах за курс основної школи. Педагогічні колективи Михайлівського освітнього округу бажають своїм випускникам успіхів у здачі зовнішнього незалежного оцінювання, що вже розпочалося, та чекають від них позитивних результатів. 

Переглядів: 482 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz