П`ятниця, 29.03.2024, 16:21
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2017 » Лютий » 21 » ПРО ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ Й УВІЧНЕННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
14:55
ПРО ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ Й УВІЧНЕННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
Із метою вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні у загальноосвітніх навчальних закладах району пройшли загальношкільні лінійки, присвячені пам'яті громадян які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), у шкільних бібліотеках, кабінетах історії, музеях, куточках бойової слави, музейних кімнатах організовані тематичні виставки літератури «Ніколи не згасне свіча пам’яті», класні керівники провели виховні години на тему «Україна пам'ятає!», вчителі історії та класні керівники провели «Уроки пам'яті» присвячені подіям Революції гідності в Україні.
У Будильському НВК з метою вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні та бійців загиблих у зоні АТО в закладі з 15.02 по 20.02 2017 року проходить Тиждень вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Протягом тижня вчитель історії Хрін І. Г. організувала перегляд відеофільму про Євромайдан «Зима, що нас змінила».
В бібліотеці закладу бібліотекар Іванова В.В. організувала тематичну виставку літератури, фотодокументів про масові акції громадського протесту в Україні та про їх учасників.
Класні керівники Пристайлівського НВК провели уроки мужності «Герої не вмирають» та бесіди про масові акції громадського протесту в Україні, що відбувалися у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, та про їх учасників.
У шкільній бібліотеці Межиріцької ЗОШ І-ІІІ ст. організовано тематичну виставку «Допоки пам'ять в серці не згасає».
У М.Бобрицькому НВК тематичні заходи проходили під загальним гаслом «Пам'ять єднає» з використанням історичних паралелей подій, пов'язаних із спротивом українців політиці сталінського режиму в минулому столітті і нинішньою боротьбою нашого народу проти інспірованої кремлівською владою експансії на українські землі.
Учні Ворожбянського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ взяли участь у виховному заході який проходив 20.02. на базі Лебединського краєзнавчого музею.
З метою вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні та бійців загиблих у зоні АТО 20 лютого на будинку відділу освіти, на будівлях загальноосвітніх навчальних закладів були приспущені державні прапори, пам'ять загиблих вшановувалася хвилиною мовчання.
Переглядів: 358 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz