П`ятниця, 19.04.2024, 06:29
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Квітень » 11 » Районний постійно діючий психолого-педагогічний семінар заступників директорів з НВР
11:00
Районний постійно діючий психолого-педагогічний семінар заступників директорів з НВР
   10 квітня 2013 року на базі Василівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний постійно діючий психолого-педагогічний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи установ освіти  за темою «Керування самоосвітою вчителів як запорука своєчасної модернізації педагогічного колективу». 
  Заступник директора з навчально-виховної роботи Горобець С.В. презентувала досвід роботи школи з проблеми керування самоосвітою педагогів під час здійснення навчально-виховного процесу (фрагмент уроку фізики у 9 класі продемонструвала Сагайдак В.І), у межах шкільних методичних об’єднань (звіт про роботу над єдиною науково-методичною проблемою учителів гуманітарного циклу та початкових класів, презентація брошури-звіту ШМО класних керівників). Під час огляду виставки  «Самоосвіта вчителя – запорука педагогічної творчості» заступник директора з навчально-виховної роботи  Горобець С.В. ознайомила присутніх з папками самоосвіти та методичними надбаннями педагогів школи. 
 
   У ході методичного діалогу досвідом роботи з питань «Організація процесу самоосвіти у педагогічній діяльності вчителя» та «Самоосвіта та самореалізація особистості в освітньому процесі» поділилися заступники директорів  Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст.  Вознюк Н.М. та Будильського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ Хрін Л.М. У своєму виступі «План самоосвіти вчителя» завідуюча районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту  Сагайдачна Н.М. зробила акцент на основних аспектах, алгоритмі самоосвітньої діяльності, а також для подальшого використання в роботі усім учасникам семінару надала методичний бюлетень № 8 «На допомогу  заступнику директора з навчально-виховної роботи загальноосвітнього навчального закладу «Керування самоосвітою вчителів як запорука своєчасної модернізації педагогічного колективу». Релаксаційною складовою семінару стали психологічні вправи по удосконаленню самосвідомості педагогів, які були проведені практичним психологом Василівської ЗОШ  Кулябкою Л.С.
 
Переглядів: 579 | Додав: osvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz