П`ятниця, 26.04.2024, 10:24
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Жовтень » 15 » «Роки летять, а школа не старіє»
16:23
«Роки летять, а школа не старіє»
   Сонячного осіннього дня, 12 жовтня, на подвір’ї Бишкінського НВК зібралася шкільна родина – випускники різних поколінь, яких об’єднувало одне – любов і повага до школи.
    Вони злетілися з усіх куточків країни на святкування ювілею школи. Сюди їх привели спогади про своє дитинство, про ті незабутні найщасливіші, найпрекрасніші, безтурботні роки життя. Святково прибрана школа: море квітів, посмішок… Адже не кожен навчальний заклад може відмічати таку поважну дату – своє століття. Гостей радо зустрічають учні школи з директором Валентиною Забугою. Вони запрошують гостей відвідати шкільні кімнати, виставку фотографій різних років, краєзнавчу кімнату-музей.
 
     Шкільний дзвінок розпочав урочисту частину свята. З вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу освіти, молоді так спорту Людмила Дудченко, вона нагородила грамотами за багаторічну працю вчителів закладу.
   Вітання…вітання…вітання… Їх дуже багато: усні, письмові, музичні.      Зворушливими були виступи випускників, які пригадували  своє дитинство, шкільні роки та бурхливу юність. Іван Маліч (випускник 1955 року)– художник, поет презентував свою збірку віршів «Жага життя» та картину «Рідні краєвиди»,Олена Ткаченко (випуск 1971 року) – доктор філологічних наук, завідувач кафедри журналістики та філології Сумського державного університету зініціювала та продемонструвала документальний фільм про історію школи «Одвічне повернення» Анатолій  Троян (випуск 1977 року) – міський голова Лебедина, поділився спогадами про вчителів, юність та залишив подарунок для дитячого садка, виступ ветерана педагогічної праці Віри Олійник повернув випускників думками за шкільну парту.
  З нагоди ювілею, на адресу школи надійшли вітальні листівки та телеграми.
  Музичні номери підготували учні, вихованці ДНЗ, випускники різних років, вокалісти та художній колектив «Максимум» медичного училища.
   Ще довго на подвір’ї школи не стихав гомін. Випускники, учні, друзі та вчителі обмінювались думками та спогадами про шкільні незабутні роки.
Переглядів: 407 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz