П`ятниця, 29.03.2024, 15:45
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2017 » Жовтень » 11 » СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ НА ТЕМУ «ТРУДОВЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ, РОЗВИТОК І ЗАВДАННЯ».
16:09
СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ НА ТЕМУ «ТРУДОВЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ, РОЗВИТОК І ЗАВДАННЯ».

11 жовтня 2017 року в дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) «Дзвіночок» Василівської сільської ради для педагогів був проведений семінар-практикум на тему «Трудове виховання дітей дошкільного віку, розвиток і завдання».

Епіграфом до семінару обрані слова В. Сухомлинського: «Тільки праця в усій її багатогранності, спрямована на пізнання, освоєння світу, на самовираження, самоутвердження особистості у творчості, тільки насичення вільного часу працею, що збагачує духовне життя, може дати людині щастя».

Учасники семінару переглянули заняття на тему «Ознайомлення з працею дорослих», яке провела вихователь закладу Мордань Л.І.

Вихователь Курганського НВК Мальованик А.М. виступила з доповіддю «Створення умов для реалізації трудового виховання дітей у дитячому садку», окресливши основні питання, над якими потрібно працювати як педагогам, так і батькам та відмітивши, що етап дошкільного дитинства – визначальний і сензитивний період, у якому закладаються основи трудової діяльності й культури праці людини.

Методист РМК Васильченко О.М. організувала інтерактивну роботу семінару-практикуму: проведена ділова гра «Основні складові трудової діяльності дошкільників».

В ході семінару вихователі жваво вели обговорення та дійшли висновку, що залишаючись актуальною протягом всієї історії розвитку людства, проблема трудового виховання дітей дошкільного віку потребує сучасних підходів до свого розв’язання. Ставлення сучасних людей до праці змінилося. Щоб поліпшити його, необхідно переглянути систему знань про працю дорослих членів суспільства, які отримують діти, змінити ставлення до людей праці і сформувати у дітей працелюбність як одну з базових якостей особистості.

Переглядів: 459 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz