Четвер, 28.03.2024, 14:56
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2017 » Червень » 19 » У ПОШУКАХ СКАРБІВ ПАВЛА ПОЛУБОТКА
15:51
У ПОШУКАХ СКАРБІВ ПАВЛА ПОЛУБОТКА

Лебединська земля, багата таємницями і загадками, все, частіше і частіше, привертає до себе увагу знаних дослідників, а то й громадськості всієї країни. Зовсім недавно в національному музеї історії України міста Києва відбулося відкриття виставки «Скарби Сумської землі». На виставці було представлено знаменитий Лебединський скарб, який знайшли рівно 20 років тому назад. І все більше краєзнавців турбують думки про таємницю скарбів Павла Полуботка. Існує версія, що вони все ж таки залишились на території нашої області. І кожен з нас, хоч інколи, мріє знайти справжнісінький скарб!
Справжніми скарбошукачами відчули себе учні з Михайлівської ЗОШ І-ІІІст., Московськобобрицького НВК, Будильського НВК та Гринцівського НВК, які зібрались на районний квест «У пошуках скарбів Павла Полуботка». Знайшовши Універсал Павла Полуботка, учасники сміливо вирушили у пригодницьку подорож. Полюючи за картою скарбів Полуботка, треба було проявити інтелект, кмітливість, спритність і пройти всі випробовування. Об
′єднавшись у 3 команди, хлопці і дівчата відтворювали історію Сумської області в цифрах, шукали, за допомогою підказок, загадкові предмети, які для українців мали сакральне значення; повертали храмам Лебединщини їх справжні назви, отримували козацькі відзнаки за краще знання рідного краю. Дітям довелось детально обстежити весь парк Павла Полуботка, щоб сфотографувати народні рослинні символи та стати на деякий час справжніми митцями і відтворити Державний Герб України.
Успішно виконавши завдання, учні отримали всі частини карти і змогли дізнатись, де заховано скарб, а остання підказка допомогла знайти ключі від нього.

Усі команди знайшли свій солодкий скарб. Крім того, вони прийшли до висновку, збагатились ще на один скарб – це їхня спражня дружба! Отримані нові знання – це також скарб! Отже, вони отримали справжнісінькі неоціненні скарби, які можна примножувати, дарувати, якими можна ділитись.

Переглядів: 384 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz