Четвер, 28.03.2024, 13:26
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Червень » 4 » Умови проведення ЗНО
09:06
Умови проведення ЗНО

    


Завершено зовнішнє незалежне оцінювання з хімії – 03.06.2013 року.

Майбутні абітурієнти склали тест ЗНО з хімії, правильні відповіді на завдання тесту будуть оприлюднені у вівторок о 16.00. Офіційне оголошення результатів учасників відбудеться після 18 червня

Тестування з хімії відкрило основну сесію ЗНО-2013, яка цього року триватиме до 27 червня. 

У тесті ЗНО з хімії абітурієнтам необхідно було розв’язати 60 тестових завдань, на що їм відводилося 150 хвилин. Максимальна кількість тестових балів, яку зможе отримати учасник тестування з хімії правильно виконавши всі завдання тесту, складає 94 бали.

Визначення результатів зовнішнього оцінювання здійснюватиметься поетапно. Спочатку буде визначений тестовий бал кожного абітурієнта за наслідками виконання тесту (арифметична сума балів за виконання всіх завдань), після цього відбудеться конвертація отриманого тестового бала у оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Зазначимо, що оцінка за шкалою 100–200 балів є рейтинговою, тобто буде вказувати на місце результату абітурієнта серед результатів інших учасників ЗНО з хімії.

У відповідності з календарним планом проведення ЗНО-2013, оголошення результатів тестувань має розпочатися починаючи з 18 червня.  

НАГАДУЄМО:

5-6 червня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури.

8 червня  з іноземної мови (англійська, німецька, французька, іспанська).

Чого не потрібно робити під час ЗНО

Порушення процедури проходження або проведення зовнішнього оцінювання

Учасник зовнішнього незалежного оцінювання може бути позбавлений права проходити зовнішнє незалежне оцінювання, або його робота може бути анульована, у випадку порушення процедури проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Спілкування з іншими учасниками. Абітурієнт може бути позбавлений права на продовження роботи над тестом, якщо в аудиторії де проводиться тестування він заважає іншим абітурієнтам працювати над тестом або спілкується з іншими абітурієнтами, або передає їм будь-які предмети чи матеріали.

Засоби зв’язку. Учасник ЗНО зобов’язаний покинути аудиторію якщо з’ясується, що він має при собі засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації або друковані чи рукописні матеріали, що не передбачені процедурою тестування.

Зверніть увагу, що абітурієнт позбавляється права проходити тестування за наявності навіть вимкненого телефону. Також робота абітурієнта може бути анульована вже після проходження тестування, якщо з’ясується, що він мав при собі телефонний апарат під час виконання тесту.

Для виявлення в абітурієнтів засобів зв’язку та з метою здійснення контролю за дотриманням процедури проходження зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) в пунктах тестування можуть використовуватися технічні засоби (камери відеоспостереження, металодетектори тощо).

Виявляти наявність заборонених предметів матимуть право працівники Державної служби охорони, Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, особи, уповноважені здійснювати державний контроль за проведенням зовнішнього оцінювання.

Запізнення. Допуск до пункту тестування припиняється за 10 хвилин до початку зовнішнього незалежного оцінювання. Будь-яке запізнення унеможливить проходження тесту, тому рекомендується заздалегідь відвідати пункт тестування та перевірити маршрути доїзду до нього. На пункт тестування бажано з’явитися за 30 хвилин до початку тесту.

Рішення про припинення роботи над тестом. Рішення про припинення роботи абітурієнта над тестом приймається колегіально уповноваженою особою, відповідальним за пункт тестування і старшим інструктором відповідної аудиторії (якщо порушення відбулося поза межами аудиторії – черговим).

Переглядів: 487 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz