Четвер, 28.03.2024, 20:12
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2012 » Грудень » 6 » Веселковий небосхил ФДО СПО Лебединщини
18:07
Веселковий небосхил ФДО СПО Лебединщини
     
Кожен рік  19 листопада   Федерація дитячих об'єднань Спілка піонерських організацій України  святкує свій день народження. Її не знайти на жодній географічній карті світу. Однак вона народилася у дитячій уяві, і вже набула цілком реальних обрисів. Самі діти називають її Веселковою республікою.  Вони відчувають себе господарями у своїй же дитячій організації. 
Хто ж такий піонер?  Піонер – це значить перший, він уміє захоплювати інших цікавими  і корисними справами, організовує їх  і проводить. А піонерських справ не можна перелічити!  Вони  допомагають привабити до себе ширше коло ровесників, здобувають в людей добру славу.  Члени СПО Лебединщини керуються у своїй діяльності законами:   єдності слова і діла, честі і совісті, дружби і товариськості, турботи і милосердя. 

        В цьому році в навчально-виховних закладах району було радісно та гамірно під час проведення Веселкового тижня.  В  піонерських дружинах  святкували  22 річницю з дня утворення ФДО СПО Лебединщини. Проводилися  святкові  лінійки,   дитячі свята та акції, конкурси. Із року в рік на веселковому небосхилі Спілки дитячих піонерських організацій Лебединщини з’являються нові зірочки – дівчатка та хлопчики, які стають піонерами.  Це приймають в піонери  кращих з кращих учнів шкіл району, тих,  хто володіє майстерністю організатора,  лідера,   тих, хто  вміє знаходити вірних друзів.  А про всю проведену роботу за рік можна дізнатися з галереї газет піонерських дружин шкіл району. Саме в них бачимо цікаві, змістовні, яскраві сторінки із життя дружніх піонерських колективів  шкіл нашого району.  
Хай і надалі панує в  цій «державі» розмаїття та фантазія, творчість та уява! 
 
Ірина Павленко, 
методист районного Будинку творчості

Переглядів: 689 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz