П`ятниця, 19.04.2024, 13:42
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2017 » Червень » 14 » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ ПАТРІОТИЧНИХ ДІЙ
09:49
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ ПАТРІОТИЧНИХ ДІЙ

Із 6 по 09 червня на базі Національного еколого- натуралістичного центру в м. Київ проходив Всеукраїнський фестиваль патріотичних дій. Делегацію від Сумської області представляли вихованці гуртків еколого-натуралістичного та туристсько-краєзнавчого напрямків Лебединського районного будинку дитячої та юнацької творчості, а саме Березіва Маргарита, Душенко Аліна, Ольховик Маргарита, Шумиловська Тетяна, Мірошніченко Анна та керівник делегації Гончар С.О.
На урочистому відкритті з вітальним словом перед юними патріотами виступив директор Національного еколого-натуралістичного центру Вербицький В.В.

Учасники Фестивалю, а це юннати з усієї України, презентували свої досягнення у сфері національно-патріотичної діяльності «Моя мала Батьківщина», демонстрували знання свого краю, своїх земляків, чиїми іменами звеличена країна.
Також діти не забули і про сувеніри для поранених бійців які перебувають у Київському госпіталі. Діти виготовляли обереги з глини, лози та деревини.
Багато корисної інформації для гуртківців прозвучало із вуст військового медика, який перебував у зоні АТО. Військовий-медик у «школі першої медичної допомоги «Швидко, вчасно, першокласно» навчив дітей основним правилам надання першої медичної допомоги, і найголовніше що кожен із учасників зміг спробувати основні моменти надання першої медичної допомоги на спеціальному тренажері.
Відповідно до програми Фестивалю, діти відвідали Національний музей історії України. Незабутні враження юні патріоти отримали у Київському театрі оперети на виставі «Сорочинська ярмарка».
Для керівників делегацій були проведені цікаві тренінги з патріотичного виховання.
По завершенню фестивалю діти були нагороджені грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за участь у Всеукраїнському фестивалі патріотичних дій.

Переглядів: 300 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz