П`ятниця, 26.04.2024, 16:19
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Травень » 27 » Участь вихованців гуртків еколого-натуралістичного відділу РБДЮТ у обласній учнівській науково-практичній конференції
13:42
Участь вихованців гуртків еколого-натуралістичного відділу РБДЮТ у обласній учнівській науково-практичній конференції
 З метою активізації роботи на навчально-дослідній земельній ділянці загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів Сумської області, вдосконалення допрофесійної підготовки учнівської молоді з основ сільського господарства, формування екологічної культури учнівської молоді, виховання свідомого ставлення до праці, до охорони природи, пошуку нових форм і методів навчання та виховання, поширення кращого педагогічного досвіду, посилення уваги до розвитку натуралістичної, дослідницької діяльності учнівської молоді з боку науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів, вибору майбутньої професії, 23 травня 2013 року на базі факультету агротехнологій та природокористування Сумського національного аграрного університету відбулася обласна учнівська науково-практична конференція «Наша праця й турбота тобі, Сумщино!».
 Учасники делегацій від міст та районів області працювали в таких секціях, як: «Квітникарство», «Лікарські рослини», «Зоотваринництво»,  «Овочівництво та садівництво». Роботу кожної секції очолював провідний у цій галузі спеціаліст  Сумського національного аграрного університету.
 Участь у роботі обласної конференції прийняли й вихованці гуртків еколого-натуралістичного відділу Лебединського районного Будинку дитячої та юнацької творчості Мисюк Владислав, секція «Зоотваринництво» (гурток «Юні друзі природи», кер. Холоденко О. Ю.) та Забуга Вікторія, секція «Овочівництво та садівництво» (гурток «Юні квітникарі», кер. Журавель І. І.). Під час роботи секцій, юні дослідники захищали свої пошуково-дослідницькі роботи, над якими працювали  протягом  року. 
  За підсумками роботи конференції були визначені переможці, серед яких й вихованка Лебединського РБДЮТ Забуга Вікторія, яка отримала грамоту Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю за зайняте ІІ місце.  Мисюк Владислав був нагороджений такою ж грамотою за активну участь.

Переглядів: 612 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz