Четвер, 25.04.2024, 22:02
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » Архів матеріалів

 3 жовтня в лісопарку «Лебедина пісня» відбулося районні змагання з легкоатлетичного кросу в залік ХV районних спортивних ігор школярів та підведення підсумків комплексного заліку ХІV ... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: osvita | Дата: 03.10.2017 | Коментарі (0)

У спортивному залі Лебединського медичного училища відбулися фінальні змагання першості Лебединщини з футболу серед юнаків 2002 – 2003 р.н. присвячені пам’яті почесного громадянина м. Лебедина, засновника хірургічного відділення, лікаря К.О. Зільберника.. На урочистому відкритті змагань були присутні голова Лебединської районної державної адміністрації Віктор Васильович  Химич, заступник голови районної ради Світлана Олександрівна Горошко, заступник міського голови Олена Василівна Кірєєва, головний лікар Лебединської ЦРЛ Владислав Михайлович Шепіль та почесний громадянин міста Лебедина, народний депутат України Владислав Вікторович Бухарєв.
До фіналу вийшл ... Читати далі »

Переглядів: 286 | Додав: osvita | Дата: 03.10.2017 | Коментарі (0)

Система виховання підростаючого покоління, що діє в позашкільних навчальних закладах, є одним з важливих компонентів безперервності загальної системи виховання дітей і молоді. Педагогічний колектив районного будинку дитячої та юнацької творчості Лебединської районної ради Сумської області тісно співпрацює з ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка». Щороку педагоги закладу для студентів проводять відкриті заняття, екскурсії та «майстер-класи».
Керівники гуртків декоративно-ужиткового відділу Нездоймишапка Ю.В., Вечерка А.О. та Бурлюк Н.А. взяли участь в арт пікніку «Від теорії до практики», який підготували та провели у парку «Павла Полуботка» студенти спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Соціальна 
		
		... 
		
			Читати далі »
		
Переглядів: 398 | Додав: osvita | Дата: 28.09.2017 | Коментарі (0)

22 вересня відбулася ½ фіналу першості Лебединщини з міні футболу серед юнаків 2002 – 2003 р.н. присвячена пам’яті почесного громадянина м. Лебедина, засновника хірургічного відділення лікаря К.О. Зільберника. У змаганнях приймали участь команди-переможці зональних змагань, які тривали з 14 по 24 вересня, а саме, команди Ворожбянського НВК, Будильського НВК, Михайліської ЗОШ та Гринцівського НВК. Змагання походили за коловою системою. За результатами ігор перемогу здобула команда Михайлівської ЗОШ, ІІ місце зайняла команда Ворожбянського НВК, ІІІ місце посіла команда Гринцівського НВК, команда Будильського НВК була четвертою. Команди Михайлівської ЗОШ та Ворожбянського НВК зустрінуться у фінальних змаганнях з командами Лебединської ЗОШ № 7 та ЗОШ № 3, які відбудуться в м. Лебедині 29.09.2017 року спортивна зала медичного ... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: osvita | Дата: 25.09.2017 | Коментарі (0)

З метою обміну досвідом роботи 22 вересня 2017 року на базі Рябушківського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ відбулася виїзна нарада керівників закладів освіти району, у ході якої присутні відвідали заняття у старшій групі ДНЗ, уроки математики в 2 класі, фізичної культури в 5 класі, української мови в 7 класі, фізики в 10 класі, оглянули оновлені експозиції шкільного музею. У ході наради були розглянуті питання: про готовність закладів освіти району до роботи в осінньо-зимовий період, підсумки зовнішнього незалежного оцінювання учнів у 2017 році, стан комп’ютеризації навчальних закладів району, роботу щодо профілактики злочинності та правопорушень серед учнів зага ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: osvita | Дата: 25.09.2017 | Коментарі (0)

У міському парку «Павла Полуботка» 20 вересня 2017 року педагогами районного будинку дитячої та юнацької творчості було проведено районну благодійну акцію «Мирна країна – щаслива дитина». Уже багато років поспіль цей захід проходить у вигляді виставки-ярмарку, де активними учасниками виступають діти загальноосвітніх навчальних закладів району.
Учасників заходу привітали голова Лебединської районної державної адміністрації Віктор Васильович Химич, заступник голови районної ради Світлана Олександрівна Горошко.
Юне покоління Лебединщини зібралося, щоб донести всім ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: osvita | Дата: 20.09.2017 | Коментарі (0)

19.09.2017 року відбулося виїзне засідання творчої групи вчителів географії за темою «Практичне опрацювання інформаційних матеріалів шостої зупинки географічної стежини «Панська долина – столітня діброва» на базі Московськобобрицької сільської ради. До участі у роботі була запрошена керівник туристично-краєзнавчого гуртка районного Будинку дитячої та юнацької творчості Бабич Л.К. Цікавою була презентація книги місцевого краєзнавця Пазинича В.Ф. «Висота 201» та відвідування господарства екзотичних пернатих. Далі учасники засідання рухалися за туристичним маршрутом: екскурсія до маєтку пана Масюка, а далі в урочище, у якому нараховується близько ста дубів, яке він заснував «Панська діброва».

... Читати далі »
Переглядів: 366 | Додав: osvita | Дата: 20.09.2017 | Коментарі (0)

15 вересня 2017 року у приміщенні районного Будинку дитячої та юнацької творчості відбулась зустріч, в якій взяли участь представники відділу освіти, начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Лебединського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Хрін О.І. та голови батьківських комітетів закладів освіти району. Під час зустрічі представники батьківських комітетів висловили свою незгоду щодо централізованого постачання овочів у заклади, що призведе до підвищення вартості харчування (до цього часу батьки мали змогу здавати овочі, вирощені на власних присадибних ділянках). На дане питання дав вичерпну відповідь Хрін О.І., прокоментувавши статті закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Переглядів: 323 | Додав: osvita | Дата: 15.09.2017 | Коментарі (0)

14.09.2017 року п'ятнадцять директорів Лебединського району взяли участь у Форумі директорів загальноосвітніх навчальних закладів, який відбувся у приміщенні Палацу культури «Хімік» ПАТ «Сумихімпром» міста Суми. Учасники Форуму відвідали виставки науково-технічної творчості вихованців гуртків позашкільних навчальних закладів, слухачів наукових секцій Малої академії наук «Творчість юних – рідній Батьківщині» та навчально-методичних матеріалів, ознайомилися з презентацією інноваційних підходів у навчально-методичному забезпеченні та технічному оснащенні Нової української школи та взяли участь в інтерактивному опитуванні. Вітальним словом розпочали Форум голова С ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: osvita | Дата: 15.09.2017 | Коментарі (0)

9 вересня 2017 року біля меморіалу «Слави» відбулися міськрайонні змагання з легкоатлетичного кросу присвячений до Дня фізичної культур і спорту. Зі святом мешканців Лебединщини, спортсменів, ветеранів спорту, тренерів-викладачів, викладачів фізичної культури, працівників спортивних закладів та всіх любителів спорту та здорового способу життя привітав голова Лебединської районної державної адміністрації Віктор Васильович Химич.
У змаганнях приймали участь всі бажаючі віком від 10 років і старші. (учнівська молодь, чоловіки, жінки, ветерани).

Переможцями та призерами в особистому заліку з бігу н ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: osvita | Дата: 12.09.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 93 94 »
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz