Середа, 24.04.2024, 20:46
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2016 » Червень » 15 » ДЕНЬ УКРАЇНИ
18:11
ДЕНЬ УКРАЇНИ
Для кожної людини наймиліша та земля, де вона народилася і виросла. Ми любимо нашу Україну, бо тут ми народились, зробили перші кроки і пішли у світ тими стежинами, які простяглися від рідного порогу. Наша Україна красива, щедра і багата на яскраві звичаї і традиції, барвисті вишиванки, запальні танці та гарні пісні. 
Поповнити cвої знання про рідний край, традиції, звичаї, мистецтво нашого народу, зібралися діти з Лебединського району у районному Будинку дитячої та юнацької творчості, де відзначали День України.
Учні з  Межиріцької ЗОШ І-ІІІст., Московськобобрицького та Будильского НВК об'єднались у чотири команди: «Патріоти», «Червоний мак», «Барвінок» і «Кобзар», щоб взяти участь у захоплюючому квесті «Скарби бабусиної скрині». У кожної команди був власний маршрут. На зупинці «Скарби народної мудрості» учасники відгадували мовні ребуси, розшифровували закодовані приказки та прислів′я. У справжньому українському фітобарі «Материнка» їм пропонували відгадати на смак відвари із трав та скуштувати варення. Пересуваючись за допомогою  «навігаторів» по нитці знань усі потрапляли до загадкового чулану, де поринали у справжню атмосферу стародавнього українського побуту. Щоб отримати ключ від скрині потрібно було виконати завдання хранительки ключа. У «Вітальні знавців рідного краю» всі брали участь у фотовікторині. На кожній зупинці за правильно виконані завдання команди отримували кольорові конверти. І ось, нарешті, всі команди дістались до «Світлиці творчості», і, віддавши хранительці скрині ключі, змогли відкрити скриню і дістати символічні свої полотна, які стали основою для виготовлення українських рушників. Кожна команда виготовила  неповторний яскравий  рушник. 
На завершення свята учні організували артмоб «Не здолати Україну». 
А підготували «День України» педагоги РБДЮТ Ковальова І.О, Гончар С.О., Голуб І.О., Бабич Л.К, Коротич Н.Г., Бурлюк Н.А., Балаба Л.М. Музичне озвучення: Калюжний Ю.М. 
Переглядів: 499 | Додав: osvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz