П`ятниця, 19.04.2024, 20:22
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2015 » Вересень » 11 » «Україна – ЄДИНА: ми – за МИР»
15:11
«Україна – ЄДИНА: ми – за МИР»
  Сьогодні тисячі патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Інші захищають кордони нашої держави. Усім їм, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.
   Свою увагу, шану,  тепло та посильну допомогу надають вихованці,   педагогічний і батьківський колективи Бишкінського НВК та небайдужі бишкінці. Протягом року заклад на чолі з директором Забугою Валентиною Іванівною співпрацює з волонтерами, постійно проходять заходи з єдиною метою: підтримати тих, хто зараз на передовій.
  Першого вересня до закладу завітали боєць національної гвардії, учасник Дебальцевського котла Шапоренко Роман та волонтер, учасник інтернаціональної війни (Афганістан), автор та виконавець пісень Володимир Щеглов. На зустріч із ними прийшли всі батьки, бабусі та дідусі учнів. Під час зустрічі лунали патріотичні пісні, велася душевна розмова про долю України, наші реалії та проблеми. Діти виконали проект «Україна – ЄДИНА: ми – за МИР» та передали його до м. Артемівськ.  Бійці щиро зраділи дитячим побажанням, адже іноді тепле дитяче слово зігріває душу і надає сили більше, ніж будь-що. На знак подяки вони подарували закладу прапор бойової частини зі своїми автографами та адресами, а також побажання учням успіхів у навчанні.
     8 вересня волонтери знову їхали на передову, то ж вкотре дітвора написали листи та намалювала малюнки атовцям; вкотре небайдужі бишкінці передали харчові продукти бійцям до м.Артемівськ ( Донецька обл.)
   У цей нелегкий час як ніколи хочеться миру, стабільності, віри у завтрашній день, щоб наше і підростаюче покоління пишалося своєю національною приналежністю.
Переглядів: 417 | Додав: osvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz