П`ятниця, 26.04.2024, 14:54
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2015 » Вересень » 17 » «МИ - ЗА ЧИСТЕ МИРНЕ НЕБО»
16:42
«МИ - ЗА ЧИСТЕ МИРНЕ НЕБО»

У підтримку бійців Лебединщини, що знаходяться в зоні АТО, їх дітей та сімей, 16 вересня 2015 року в міському парку «Молодіжний» педагогами  районного Будинку дитячої та юнацької творчості було проведено районну благодійну акцію «Ми - за чисте мирне небо», в якій прийняли участь 20 загальноосвітніх шкіл Лебединського району та педагоги з вихованцями районного Будинку дитячої та юнацької творчості.

Цього року юннати району привезли на акцію сільськогосподарську продукцію, дитячі вироби з природного матеріалу, лікарські рослини, насіння квітів та українські обереги і сувеніри.

Акція була проведена в межах   обласного соціально-освітнього проекту «Перемога 2015 – від «Я» до «Ми»»  з метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо формування у неї  високих громадянських якостей, усвідомлення причетності до історії, традицій та культури свого народу.

Під час заходу діти і гості мали змогу не тільки щось собі придбати, а й долучилися до створення колективного панно «З Україною у серці», писали листи воїнам АТО, брали участь у лотереї, були і бажаючі зобразити невеликий малюнок  в національних кольорах у себе на обличчі. Учні Гудимівського НВК (як колектив, що зібрав найбільшу суму коштів минулого року) мали право підняти в небо прапор України на повітряних кульках з побажаннями, написаними на паперових смужках синього та жовтого кольору.

Під час акції було визначено найактивніших її учасників: в номінації «Найбільша сума зібраних коштів» переміг колектив Пристайлівського НВК (790 грн.),«Найкращий асортимент продукції» - Пристайлівський НВК, «Найкраще оформлення експозиції» - Червленівський НВК, «Найбільший вирощений овоч» - Ворожбянський НВК.

 Усі листи та панно будуть передані волонтерам, які  відправлять їх  у зону АТО і передадуть у руки захисників Вітчизни.

  Кошти, виручені під час заходу, будуть перераховані на потреби воїнів АТО Лебединщини, їх дітей та сімей.

Переглядів: 501 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz