Субота, 20.04.2024, 01:23
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2014 » Вересень » 1 » НЕВТОМНА ПРАЦЯ, ДОСВІД І ОСВІТА — СТЕЖКИ ДО БУДЬ-ЯКОЇ ВИСОТИ!
17:59
НЕВТОМНА ПРАЦЯ, ДОСВІД І ОСВІТА — СТЕЖКИ ДО БУДЬ-ЯКОЇ ВИСОТИ!
Щиро вітаємо усіх зі справжнім всенародним святом знань, радісною і водночас   хвилюючою  зустріччю зі школою, вчителями й однокласниками.
 Сонячного вересневого ранку вперше прийшли здобувати знання до Бишкінського НВК5 першокласників. Саме сьогодні розпочався для них незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
 Свято розпочалося із патріотичної, актуальної як ніколи поезії В. Крищенка «Прапор України», який  виконала учениця 7 класу Ісаєва Олександра. Завітав на свято і справжній писар славного Війська Запорізького (учень 6 класу Мальцев Ярослав); він зачитав Грамоту-наказ підростаючій зміні та привітав усіх зі святом.
 Цього дня лунали найщиріші слова подяки вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації Дудченко Людмила Петрівна привітала усіх зі святом, побажала плідної праці та успіхів у навчанні.
Сільський голова Білаш Микола Іванович вручив подарунки першокласникам та цінний подарунок  Ісаєвій Олександрі за виявлений патріотизм під час громадських  робіт на території сільської ради.
 Після лінійки відбувся Перший урок на тему «Україна – єдина країна». Адже саме сьогодні, як ніколи, доцільно виховувати у молодого покоління почуття патріотизму, любові та гордості за Батьківщину, відданості справі, зміцнення державності, активної громадянської позиції, виховання толерантного ставлення до культур народів, які проживають на теренах України.
 Будемо сподіватися, що попереду на нас чекає нова сторінка життя — цікава, барвиста і повна нових знань. Нехай новий навчальний рік буде мирним, а кожен день несе надію на щасливе майбутнє кожної родини, нашої рідної, єдиної країни – України. Усіх зі святом!
Переглядів: 478 | Додав: osvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz