Четвер, 28.03.2024, 13:26
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2014 » Жовтень » 27 » ОБЛАСНА ШКОЛА НАРОДНИХ РЕМЕСЕЛ
12:51
ОБЛАСНА ШКОЛА НАРОДНИХ РЕМЕСЕЛ

24 жовтня в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулося засідання обласної школа народних ремесел за напрямком « Декоративно-художній розпис та солоне тісто», в якому взяли участь і вихованці гуртків декоративно-ужиткового мистецтва районного Будинку  дитячої та юнацької творчості, учні Бішкінського НВК Бугаєнко Максим, Ісаєва Олександра, Мігущенко Ірина, Губаренко Даря, Руденко Аміна(гурток «Флористика і фітодизайн інтер’єру», керівник Древаль Світлана Олександрівна ); учні Михайлівської ЗОШ І-ІІІст.  Шумило Юлія, Сільченко Алла, Ващенко Катерина,  Заплюсвічка Михайло(гурток «Художній розпис», керівник Коротич Наталія Григорівна). 

 Під час навчання у школі діти ознайомилися з технікою ліплення з солоного тіста з послідуючим декоруванням фарбами та декоративного розпису. Лекції та практичні заняття для вихованців проводила педагог обласного закладу  Дубина Наталія Анатоліївна. Вони розповіла слухачам школи про особливості підготовки матеріалів до роботи,  тонкощі поетапного виконання задуманого, способи декорування та необхідність надання завершеності виробам. Наші вихованці з неабияким задоволенням опановували нові для них техніки. Діти отримали творче завдання на наступну зимову навчальну сесію.

  Діти переглянули виставку робіт керівника гурткової роботи та вихованців обласного закладу Дубини Наталії Анатоліївни, виконаних у техніці декоративного розпису. Присутні отримали велику насолоду від побаченого і були вражені великою майстерністю педагога.

   Координували перебування слухачів школи народних ремесел у Сумському ОЦПО та РТМ методист соціально-реабілітаційного відділу Покутня Лідія Миколаївна та завідуюча цим відділом Тарасенко Тетяна Петрівна.

 Ми вдячні за творче спілкування та змістовне дозвілля працівникам обласного закладу, за гарну організацію навчання у «Школі ремесел». 

 
Переглядів: 446 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz