Середа, 24.04.2024, 02:56
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2015 » Листопад » 23 » РЕВОЛЮЦІЯ, ЩО ЗМІНИЛА УКРАЇНУ
17:33
РЕВОЛЮЦІЯ, ЩО ЗМІНИЛА УКРАЇНУ
Трагічні події в Україні, починаючи з листопада 2013 року, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави.
  Учнівські, педагогічні та батьківські колективи закладів освіти району також не залишилися осторонь цих подій. У Павленківському НВК проведена благодійна акція солодощів, зібрано 2000 грн. За ці кошти придбані зимові берці для воїна АТО з Лебединщини. Для 27 Сумської ракетно-артилерійської бригади, в якій служить випускник закладу Онайко Роман, учні 9-11 класів на уроках трудового навчання виготовили маскувальну сітку і виконували цю місію із почуттям гордості та  єдності, із розумінням вагомості свого внеску в спільну справу, любов’ю до рідної землі й вірою у перемогу наших земляків і всієї України. Разом із сіткою передали артилеристам  солодкі подарунки і побажаннями у вигляді сердечок. Солдати подякували дітям і передали в подарунок прапор.
Із метою відзначення і  вшанування подвигу  учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні оформлена у фойє закладу композиція «Слава Україні! Героям Слава!», проведено виховний національно-патріотичний захід «Революція, що змінила Україну».
   У Бишкінському НВК  відбулася традиційна зустріч із волонтером Володимиром Щегловим. Галаслива дітвора та її батьки вкотре зібрали продукти харчування для воїнів, що перебувають в зоні АТО, намалювали малюнки та написали листи, виготовили сувеніри. На зустрічі були присутніми також сільський голова Бойко Михайло Петрович та отаман Ворожбянського  козацького полку, наставник наших «козачат» Бойко Сергій Іванович. У другій частині відбулися загальношкільні батьківські збори на патріотичну тематику «Людина залишає  себе  в  людині».
    Відзначення і  вшанування подвигу  учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні сприяло розвитку та поглибленню національної свідомості та патріотизму учнівської молоді, умінню плекати та примножувати духовну спадщину нашого славетного народу. 
Переглядів: 492 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz