П`ятниця, 19.04.2024, 23:25
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Лютий » 11 » Рябушківський НВК проатестовано
12:23
Рябушківський НВК проатестовано

Рябушківський НВК веде свою історію з 1966 року, відколи було збудовано приміщення  школи. Сьогодні в ній здобувають знання 66 учнів в 11 класах.

Молодий колектив закладу налічує 19 педагогів; 8 років поспіль його очолює молодий енергійний педагог Солоха Володимир Петрович, спеціаліст першої категорії, який 10 років тому розпочав свій трудовий шлях у Пристайлівському НВК.

Педагоги закладу мають відзнаки за досягнення в роботі: знак «Відмінник освіти України», грамоти начальника управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, голови, заступника голови райдержадміністрації.

Учителі школи – учасники конкурсу «Учитель  року»: 2008 рік – учитель початкових класів Панченко С.В. (лауреат районного етапу), 2012 рік – учитель фізики Кормілець О.В. (переможець районного етапу). Директор НВК – учасник Усеукраїнського форуму молодих керівників, проведеного в 2011 році в Міністерстві освіти і науки.

На базі НВК за останні три роки проведено 7 районних семінарів. У жовтні 2008 року – обласний семінар молодого управлінця «Правове регулювання освітньої діяльності в ЗНЗ».

У закладі провадиться належна профорієнтаційна робота, зокрема, з вибору випускниками педагогічної професії. За останні три роки до Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка вступили 3 випускники, а до Лебединського педагогічного училища – 2 випускники закладу.

У міжатестаційний період у НВК зроблено ряд кроків щодо покращення матеріально-технічної бази: обладнано кабінет інформатики, який  оснащено 5 робочими місцями для учнів та одним місцем для учителя, 2 комп’ютери встановлено у кабінетах школи. Закладу надано 4 персональних комп’ютери, що надійшли як гуманітарна допомога Китайської  Народної  Республіки. У грудні 2011 року школа підключена до мережі Інтернет. Заклад має  електронну пошту.  На 1 комп’ютер припадає 4 учні.

Директор НВК спрямовує зусилля на налагодження тісних контактів зі спонсорами, сільською радою тощо. У результаті плідної співпраці для налагодження повноцінного харчування учнів, здійснення поточного ремонту та інших потреб адміністрація закладу використовує залучені кошти. Так, упродовж 2011 року виконано реконструкцію системи опалення на суму 56 тис. грн. У 2012 році виконано реконструкцію внутрішніх санвузлів на суму 32 тис. грн. та придбано меблі для ДНЗ на суму 20 тис. грн. і мультимедіакомплекс на суму 10 тис. грн.

Про результативність навчально-виховного процесу свідчать кількісно-якісні показники: 7,9 – шкільний середній бал, 7,5 бала – експертний. Якість знань складає 48%. За останні 5 років зі школи випущено 1 золотого і 2 срібних медалістів.


Участь учнів у предметних олімпіадах менш результативна: трудове навчання, фізика, географія – чи не щорічні перемоги в ІІ етапі, проте в ІІІ найвищий показник – 7 місце.

Учні школи – щорічні переможці районних спортивних змагань: із настільного тенісу, легкої атлетики, міні-футболу, легкоатлетичних кросів і естафет. Гарні результати й у краєзнавчій вікторині «Рідна Сумщина», районному конкурсі «Чарівні барви Лебединщини», регіональному конкурсі  «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу», а також обласних - «Мамина вишивка», «Космічні фантазії», «Різдвяний янгол» тощо.

На окремі схвальні відгуки заслуговує шкільний музей, що має рідкісну експозицію, присвячена родоначальнику російського футуризму, уродженцю хутора Семиротівка, що поблизу Рябушок, Давидові Бурлюку.

Гарячим харчуванням охоплено 65 із 66 учнів школи. Для учнів початкової ланки організовано дворазове харчування, середня вартість якого становить 10.50 грн.

Підвезення до школи потребують 42 учні, підвозяться – 42 учні. Шкільний автобус отримано в 2005 році за кошти державного бюджету.

Дошкільний навчальний заклад «Ягідка» Рябушківського НВК має у своєму складі 1 різновікову групу, що налічує 25 вихованців. Освітні послуги малюкам надають 2 вихователі.

У 2008 році колектив ДНЗ відзначено дипломом І ступеня за результатами обласного огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах області.

Освітню діяльність НВК за результатами атестаційної експертизи оцінено на достатньому рівневі.

Регіональна рада з атестації та ліцензування закладів освіти Сумської області 6 лютого 2013 року підтримала пропозицію щодо надання Рябушківському НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ права здійснювати освітню діяльність унаслідок атестації його на достатньому рівні та визнання директора закладу Солохи Володимира Петровича таким, що відповідає займаній посаді.

Переглядів: 700 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz