Четвер, 25.04.2024, 09:56
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2014 » Лютий » 5 » Творчий учитель – успішні учні
18:45
Творчий учитель – успішні учні

Четвертого лютого 2014 року на базі Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося перше цьогорічне засідання РМО вчителів російської мови та світової літератури. Зустріли гостей, як і годиться, на порозі школи з хлібом-сіллю учасники шкільної самодіяльності, які переповіли про історію свого навчального закладу, про таланти сучасних школярів. Не менш захопливо говорила про школу і директор Васильченко Ірина Михайлівна, яка поділилася секретами управління закладом освіти та окремими аспектами спільної з учнями діяльності.

Філологи-русисти із задоволенням споглядали відкритий урок російської мови у 7 класі, який підготувала й провела вчитель вищої категорії Нємцева Ірина Іванівна. Широкий спектр методів і прийомів, використаний учителькою, не залишив байдужим нікого: ані молодих, ані досвідчених колег. Учні працювали індивідуально і в парах, у групах; із зошитами та підручниками, біля дошки; із поетичними творами, ілюстраціями та асоціативними схемами; аудіо- та відеозаписами. Зрештою, їм удалося якнайширше повторити матеріал із теми «Деепричастие».

Урок російської мови у 7 класі веде вчитель вищої категорії 

Нємцева Ірина Іванівна

Далі на філологів чекало обговорення результатів участі вчителів у конкурсі «Учитель року», підсумків участі учнів у олімпіаді з російської мови та літератури, планування роботи в 2014 році та підсумків діяльності творчої групи.

Наприкінці засідання своєрідним релаксаційним моментом засідання стали психологічні вправи від соціального педагога Михайлівського освітнього округу Скляренко Ольги Володимирівни та педагога-організатора Алексєєнко Людмили Анатоліївни.

 

Учителі російської мови після психологічного розвантаження

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 436 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz