П`ятниця, 19.04.2024, 19:47
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2015 » Листопад » 6 » «УКРАЇНА – НАШ СПІЛЬНИЙ ДІМ»
15:07
«УКРАЇНА – НАШ СПІЛЬНИЙ ДІМ»
Учні та педагогычні працівники Червленівського НВК все активніше працюють над реалізацією концепції національно-патріотичного виховання. У рамках патріотичного виховання дітей 2 листопада був проведений виховний захід з учнями старших класів за такою темою: «Україна – наш спільний дім». Захід було підготовлено вчителем англійської мови Кочетовою Анною Олександрівною та учнями  8 класу. Метою заходу було розширити знання учнів про Україну, як наш спільний дім; формувати громадянські якості: патріотизм, людяність,повагу до людей інших національностей,працьовитість; заохочувати творити добро, здобувати знання, рости гідними громадянами своєї держави.
Під час виховного заходу учні не лише ділилися знаннями про свою країну, а й створювали  коло асоціацій. Кожному учневі був даний листочок з колом і променями . У колі було написано слово Україна, від якого йшли промені, а учні записували слова, які асоціюювалися зі словом Україна. Також під час заходу було проведено бліцтурнір «Знавець своєї країни», учням ставилися запитання пов’язані як з географічним положенням,  так із цікавинками про нашу країну. Була проведена робота з картою, на якій учнями було здійснено показ морів, озер, гір та найбільших міст. Цікавим моментом виховного заходу  було проведення роботи з квіткою під назвою «Україна». На пелюстках квітки були написані частини прислів’їв, завданням учнів було доповнити ці прислів’я. Під час виховного заходу учнями було здійснено опис усіх державних символів. Після підведення підсумків заходу, був переглянутий короткий відеофрагмент під назвою «Україна – єдина».
У період перебігу заходу учні проявляли себе творчо та активно, були креативними та наполегливими. Діти  нашої школи – справжні патріоти У своєму серці вони мають високе почуття любові до рідного краю, а тому зможуть зробити все для того , щоб Україна і надалі розквітала і багатіла.
Переглядів: 409 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz