Четвер, 25.04.2024, 13:38
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2015 » Жовтень » 2 » УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ
13:08
УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ
        Учитель…У кого із нас при цьому слові чи радісно, чи сумовито не заб'ється серце. Адже комусь воно нагадує хвилини без турботливого дитинства, комусь вірних шкільних друзів, а хтось згадає і чуйну, лагідну усмішку учителя, який довгі роки терпеливо навчав доброму і вічному. А щодо вчителів – то вони ніколи своїх учнів і не забувають, бо це – години, дні, роки їх життя. Вони живуть їхніми успіхами, їхніми радостями, сумують з приводу невдач. Недаремно ж їх часто називають ще і другими батьками… 
       Першого жовтня освітяни району зібралися на урочистість з нагоди Дня працівників освіти. Від імені керівництва району педагогів тепло привітали голова районної державної адміністрації Віктор Васильович Химич, голова районної ради Василь Григорович Калита, які постійно підтримують освіту, допомагають вирішувати проблеми педагогічних колективів району; проникливо і щиро поздоровила своїх колег і начальник відділу освіти Людмила Петрівна Дудченко. Їм же випала і висока честь нагородити освітян за добросовісну, копітку працю грамотами та подяками. Педагогів вітав також депутат Сумської обласної ради Магомед Джамалович Галаєв.
    Святкову програму «З Україною в серці» дарували педагогам району творчі колективи районного Будинку дитячої та юнацької творчості, колективи загальноосвітніх закладів району. 
     Тож нехай в оселях педагогів завжди панує світло і злагода, в серцях – добро і любов, в помислах – мудрість і спокій, а нелегка освітянська нива колоситься рясним урожаєм людської вдячності.
Переглядів: 416 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz