Субота, 20.04.2024, 15:11
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Квітень » 15 » Урочисте відкриття Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках»
17:53
Урочисте відкриття Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках»
  Із настанням сприятливих весняних умов юні лісівники  Лебединського району та їх наставники розпочинають надзвичайно важливу справу, яка залишить свій відбиток у екологічному розвитку країни – садять ліс. Стартом для лісокультурної кампанії вже восьмий рік поспіль є трудова акція «Посади своє дерево» в рамках Всеукраїнської акції  «Майбутнє лісу в твоїх руках», яка відбулась 11 квітня 2013 року біля ДП «Лебединське лісове господарство».
  У цьогорічному заході активну участь прийняли учні загальноосвітніх навчальних закладів району та міста, на базі яких створені шкільні лісництва: Ворожбянського НВК, Бишкінського НВК, Межиріцької ЗОШ І–ІІІ ст., Будильського НВК, БоровеньківськогоНВК, М. Бобрицького НВК та юні лісівники Лебединської ЗОШ І – ІІІ ст. № 6. Державним підприємством «Лебединське лісове господарство» та відділом освіти, молоді та спорту Лебединської райдержадміністрації, за вагомий внесок у природоохоронну роботу та відродження лісів Лебединщини у 2012 – 2013 роках грамотою та перехідним вимпелом Лісовичка було відзначене Межиріцьке шкільне лісництво.
  Одним із важливих аспектів формування власних поглядів учнівської молоді на збереження та відтворення лісів України; на проблеми, пов’язані з лісами нашої країни та можливі шляхи їх вирішення є проведення міськрайонного  етапу конкурсу на кращий дитячий твір та кращий дитячий малюнок з теми «Людина та ліс». Цього року грамотами та цінними подарунками були відзначені: 
  У конкурсі на кращий дитячий твір: 
- І місце – Лахтарина Руслана (Павленківський НВК)
- ІІ місце – Ліщина Вадим (Лебединська спеціалізована школа №7) 
- ІІІ місце – Рудиченко Артем (Межиріцька ЗОШ І–ІІІ ст.).
  У конкурсі на кращий дитячий малюнок: 
- І місце – Таран Дарина (Боровеньківський НВК)
- ІІ місце – Мисюк Владислав (Михайлівська ЗОШ І–ІІІ ст.)
- ІІІ місце – Юрченко Євгенія (Лебединська ЗОШ І–ІІІ ст. № 6) 
  Дуже важливо, що процес формування екологічної свідомості та екологічної культури юних захисників природи, відбувається на протязі усього року. За сприянням педагогів еколого–натуралістичного відділу РБДЮТ та  працівників ДП «Лебединське лісове господарство» діти мають змогу приймати участь у культурно–пізнавальних заходах, трудових акціях, спрямованих на оздоровлення екологічного стану довкілля та профорієнтаційній роботі. Тому не є дивним. Лише в день проведення урочистого відкриття Всеукраїнського Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» учасниками трудової акції   було посаджено 1 га лісу – 6 тисяч  сіянців сосни.
 
  Тож, закликаємо молоде покоління й надалі активно ставати на захист навколишнього середовища не лише у рамках акції . А її назву «Майбутнє лісу у твоїх руках» – зробити девізом для подальших дій. Бережіть природу, адже в ній майбутнє нашої країни!
Переглядів: 664 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz