Вівторок, 23.04.2024, 18:18
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2014 » Червень » 1 » В ОСТАННІЙ РАЗ ДЗВЕНІВ ДЗВІНОК…
13:12
В ОСТАННІЙ РАЗ ДЗВЕНІВ ДЗВІНОК…

30 травня пролунав останній дзвоник у Штепівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті. Всі чекали на нього з нетерпінням, адже уроки закінчилися і попереду тепле літечко, пора канікул. Учні протягом року не лише отримували добрі знання, але й перемагали в обласних, усеукраїнських олімпіадах, змаганнях і конкурсах. Кращих учнів нагородили грамотами та подяками за окремі досягнення.

Незвичайними гостями свята були казкові герої: Пеппі Довгапанчоха, Мальвіна, Буратіно, Червона Шапочка, які привітали присутніх веселим танком-побажанням.

Востаннє на шкільному святі виступили випускники, для яких пролунав останній дзвінок і покликав усіх у незвідані далі.

Учнів, педагогів і батьків із закінченням навчального року привітала заступник начальника управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації Пєсоцька Інеса Олександрівна, побажала випускникам успіхів у самостійному житті, а колективу школи наснаги та творчих здобутків. Відзначивши високий рівень роботи закладу, вручила свідоцтво про атестацію. До привітань приєдналася начальник відділу освіти, молоді та спорту Лебединської райдержадміністрації Дудченко Людмила Петрівна. Добрі друзі школи-інтернату ПАТ «Сумиобленерго» на чолі з фінансовим директором Кувшиновою Наталією Олександрівною привітали присутніх зі святом та подарували фарбу для проведення ремонту, щоб 1 вересня діти мали змогу зайти у красиві та затишні приміщення.

Цього ж дня у школі пройшов випускний вечір. Зі словами привітання виступив директор школи-інтернату Харченко Віктор Павлович, який побажав випускникам здоров’я, вдалого вибору професії та вручив свідоцтва про освіту. З напутніми словами до випускників звернулася мама Сокол Юлія Володимирівна.

Як і завжди ведеться в цьому закладі, випускників приїхали привітати гості. До дітей завітали голова Лебединської районної державної адміністрації Лук’яненко Сергій Миколайович та голова Лебединської районної ради Калита Василь Григорович. Керманичі району привітали випускників зі святом та вручили грамоти і подяки педагогам за сумлінну працю і належне виховання підростаючого покоління.

Депутат обласної ради Галаєв Магомед Джамалович передав випускникам солодощі та свіжі овочі й фрукти для святкового столу.

Працівники Управління служби безпеки України в Сумській області Пилипенко Сергій Анатолійович, Рапута Леся В’ячеславівна подарували випускникам фотоальбоми про їхнє шкільне життя та учнівські роки.

Заступник начальника Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Дяченко Сергій Петрович і помічник начальника центру з кадрового забезпечення Акименко Маргарита Віталіївна вручили випускникам пам’ятні подарунки – годинники та солодощі. Зі словами вітання до дітей звернувся сільський голова с. Штепівка Великодний Олександр Михайлович та подарував вихованцям закладу солодощі.

 Добрі та давні друзі школи-інтернату голова правління Штепівського ССТ Тонкошкур Світлана Володимирівна, директор СТОВ «Перемога» Онайко Анатолій Васильович та приватний підприємець Лук’яненко Віталій Сергійович подарували кожному випускнику косметичні набори.

Щасливі, сповнені віри у власні сили, випускники вирушили у доросле життя.

Переглядів: 627 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz