П`ятниця, 26.04.2024, 00:26
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2016 » Серпень » 29 » ВІДБУЛАСЯ РАЙОННА СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ
14:25
ВІДБУЛАСЯ РАЙОННА СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ
Щороку традиційна районна серпнева конференція працівників освіти підводить підсумки роботи за рік,  визначає напрямки роботи на наступний навчальний рік, згуртовує педагогічні колективи. 
Не була винятком і сьогорічна конференція, яка відбулася 25 серпня 2016 року на базі Ворожбянського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ. До початку заходу освітяни району відвідали дошкільний навчальний заклад НВК а також мали змогу ознайомитися з роботою ТОВ «Ворожбалатінвест» під час презентації його керівником Штукіним М.О. 
У роботі конференції взяли участь заступник голови Лебединської районної державної адміністрації Легкий І.І., заступник голови районної ради Горошко С.О., голова Ворожбянської сільської ради Бойко С.І., представники Лебединського районного сектору  управління ДСНС України в Сумській  області Лебединського  міськрайонного управління головного Управління Держсанепідслужби в  Сумській області, делегації педагогічних працівників закладів освіти району. 
Щиро і душевно присутніх привітали учні Ворожбянського НВК. Хвилиною мовчання учасники зібрання пом’янули полеглих у ході боротьби за цілісність держави на Сході України.
Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Дудченко Л.П. ознайомила присутніх з порядком проведення конференції та надала слово для привітання та вручення грамот  шанованим гостям.   У своїй доповіді «Про підсумки роботи закладів району у 2015-2016 навчальному році та завдання на новий 2016-2017 навчальний рік» Людмила Петрівна детально висвітлила роботу галузі освіти району в усіх напрямках, зупиняючись на досягненнях і недоліках, проблемах сьогодення, а також визначила пріоритети розвитку на наступний навчальний рік. В обговоренні доповіді взяли участь директор В.Висторопського НВК: ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ Іващенко С.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Межиріцької  ЗОШ І-ІІІ ст. Брюшенко Л.І., завідуюча Голубівським ДНЗ «Голубок» Зимогляд Т.М., методист районного Будинку дитячої та юнацької творчості Ковальова І.О. Підсумовуючи роботу конференції начальник відділу освіти ознайомила присутніх з резолюцією, яку було одноголосно прийнято за основу та побажала усім міцного здоров’я, щастя, творчих злетів, радощів та успіхів, що вимірюються здобутками вихованців. 
Переглядів: 361 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz