П`ятниця, 26.04.2024, 08:55
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Лютий » 12 » Виховні заходи з 4 по 8 лютого 2013 року
13:36
Виховні заходи з 4 по 8 лютого 2013 року
   Школа - це передусім простір життя дитини, де вона здійснює перші кроки життєтворчості, готується до самостійної участі у соціальній діяльності. Педагоги прагнуть вибудувати виховний простір так, щоб він сприяв гармонізації відносин між дітьми і вчителями, школою і родиною. З цією метою протягом тижня у закладах освіти району відбулися наступні заходи:
 - музично-мистецький захід «Улюблені музичні ігри. Конкурс малюнків» (вчитель Рибалко Л.П.), на якому учні 5-9 класів Бишкінського НВК створювали художні презентації, дізналися багато цікаво про сучасних митців, музикантів та музичні ігри. Досить цікавими та непересічними виявилися роботи учнів 5 класу Слюсарєва В. та Попова В.
  - 02 лютого учнями 10-го та 11-го класів Катеринівського НВК разом з класними керівниками було проведено щорічну традиційну зустріч з випускниками школи ювілейних років «Через роки, через відстані». Цього вечора до рідної школи завітали 10 випусків. Учнями школи була підготовлена цікава, урочиста зустріч де лунали пісні про школу та шкільні роки, про вчителів, теплі слова вітань для колишніх учнів. 
 - 7 лютого у Маловисторопському та Великовисторопському НВК відбулися загальношкільні лінійки на яких бесіду з учнями на тему «Безпека на дорозі» провів старший державний інспектор відділення ДАІ Лебединського МВ Бережний А. М.

  

 - 8 лютого у Будильському НВК проведено літературно-географічну віртуальну подорож до Австралії, в якій прийняли участь учні 5 - 11 класів. Даний захід підготовлений вчителем світової літератури Пономаренко Л. І.  Із власною презентацією виступила учениця 10 класу Полозун Людмила, яка розповіла про різні цікаві факти Австралії. На літературний вечір були запрошені письменник – байкар Васильченко Є. Д. та сільський бібліотекар  Бєляєва В. Г. Вони презентували виставку фотокарток флори та фауни Австралії та познайомили учнів з творами письменників-емігрантів.
                                                      
 - у Червленівському НВК був проведений тиждень здоров’я під девізом: «Здоров’я дитини – здоров’я країни». Учні молодших класів разом із своїми вчителями   змістовно і захоплююче провели виховний захід «Здоров’я – найцінніший скарб», де більше та в ігровій формі дізналися про шкідливі та корисні звички, згадали як загартовувати свій організм, щоб ніколи не хворіти. 
 - 7 лютого у Пристайлівському НВК за ініціативи Європейської комісії в Україні, проходив День безпечного Інтернету, організаторами якого є Коаліція за безпеку дітей в Інтернеті, створена компанією «Майкрософт Україна».
                                                           
 - педагогом-організатором Подобною М.М. Пристайлівського НВК проведено інтелектуально-розважальний конкурс між юнаками 6-9 класів  «Містер -Ікс»

Переглядів: 436 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz