Четвер, 18.04.2024, 21:55
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2017 » Квітень » 6 » ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «МАЙБУТНЄ ЛІСУ У ТВОЇХ РУКАХ»
10:14
ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «МАЙБУТНЄ ЛІСУ У ТВОЇХ РУКАХ»

У гармонії з природою й завзято взявшись за благородну справу – збільшення лісових багатств нашого краю – учні загальноосвітніх шкіл та вихованці учнівських лісництв Лебединщини активно долучилися до Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка стартувала 31 березня. Адже саме цей захід є одним із складових успішного проведення весняної лісокультурної кампанії, яка закликає людей бережливо ставитися до лісу та піклуватися про його примноження.

Зустріч на лісових просторах об’єднала вихованців Рябушківського та Межиріцького шкільних лісництв, представників місцевої влади, засобів масової інформації, керівників гуртків еколого-натуралістичного відділу Лебединського РБДЮТ, педагогів, які долучилися до примноження лісової спадщини району.

Цього дня в рамках акції було проведено урочисту лінійку, доповнення посадженої ділянки саджанцями сосни та екологічний квест.

На урочистій лінійці учасників акції вітали: голова Лебединської районної державної адміністрації – Віктор Васильович Химич, голова Лебединської районної ради – Василь Григорович Калита; директор Лебединського держлісгоспу - Іван Михайлович Гурін.

Також всі діти взяли участь в екологічному квесті «Таємниці лісу», який підготували та провели керівники гуртків еколого-натуралістичного відділу. Перевірити свої знання про ліс, рослинність та його мешканців мали змогу 4 збірні команди Лебединського району.

По завершенню акції лісівники пригостили всіх польовою кашею та солодощами.
Дякуємо за співпрацю працівникам Лебединського держлісгоспу, педагогічним колективам, учням вищезгаданих шкіл та запрошуємо долучитися до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» всі загальноосвітні заклади району. Сподіваємося, це послужить позитивним імпульсом популяризації серед місцевого населення засад збереження та примноження лісових насаджень – «зелених легень» планети.

Переглядів: 465 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz