П`ятниця, 29.03.2024, 09:06
Відділ освіти 
Лебединської районної державної адміністрації
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
МОН України
ДОН ОДА
СОІППО
СОЦПОРТМ
ХРЦОЯО
Педагогічна преса
Головна » 2013 » Листопад » 4 » Впровадження Державних стандартів початкової, базової і повної загальної середньої освіти в межах Михайлівського освітнього округу.
19:06
Впровадження Державних стандартів початкової, базової і повної загальної середньої освіти в межах Михайлівського освітнього округу.

Нещодавно на базі Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичної ради в межах Михайлівського  освітнього округу. На засіданні були присутні заступники директорів з НВР, голови методичних обєднань шкіл - субєктів.

Сучасна освіта ставить високі вимоги до професійного зростання вчителя, тому для вирішення педагогічних завдань важливу роль у сільській школі відіграє організація системної науково-методичної роботи. Присутні на засіданні методичної ради Михайлівського освітнього округу відмітили, що науково-методична робота з учителями в умовах освітнього округу покликана виявити рівень мотивації вчителів до безперервного удосконалення професійної майстерності шляхом впровадження в навчально-виховний процес нових Державних стандартів початкової, базової і повної загальної середньої освіти. Питання активізації навчальної діяльності учнів як засобу підвищення ефективності навчально-виховного процесу в умовах впровадження Державного стандарту початкової освіти розкрила учитель початкових класів Курганського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ Людмила Гордієнко. Голова методичного об’єднання учителів гуманітарного циклу Межиріцької ЗОШ І-ІІІ ст. Ірина Гримайло зупинилась на особливостях викладання української мови в 5 класі в умовах впровадження Державного стандарту в основній школі. Голова методичного об’єднання учителів природничо-математичного циклу Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Людмила Коваленко поділилась досвідом роботи по питанню застосування нових технологій навчання як засобу підвищення ефективності уроку в умовах впровадження Державного стандарту. Заступник директора з НВР Василівської ЗОШ І-ІІІ ст. Світлана Горобець звернула увагу присутніх на організації пошукових досліджень в галузі впровадження методики, технологій навчання і виховання, удосконалення форм і методів роботи з педагогічними працівниками.

Члени методичної ради Михайлівського освітнього округу та голови методичних об’єднань шкіл - суб’єктів, які входять до даного освітнього округу накреслили плани у подальшій співпраці, а саме: здійснення консультування вчителів щодо використання педагогічних інновацій, нових форм організації навчально-виховного процесу, впровадження досягнень психолого-педагогічної науки; пошук, аналіз і впровадження передового педагогічного досвіду, впровадження сучасних методик навчання і виховання; забезпечення інформаційної підтримки педагогів.

Переглядів: 575 | Додав: osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Президент України
Верховна рада
Урядовий портал
Сумська ОДА
Сумська облрада
Лебединська РДА
Районна рада
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz